Skudsikker veste fra Protection Group Danmark

Skudsikker veste fra Protection Group Danmark
Formålet med en skudsikker veste fra Protectiongroup.dk, er at leverer  en skudsikker vest til en fornuftig pris uden at skrue ned for kvaliteten eller produktets effektivitet. Alle skudsikre veste er lavet i Twaron, Kevlar eller vores egen UHMWPE (læs mere om forskellige skudsikre materialer) og kan modstå forskellige angreb fra forskellige våben. Vores skudsikre veste består af både en skudsikker og skuds- og stiksikker version. Ydermere er det muligt at opgradere vestene med hard armor eller stiksikre paneler. Igennem vores producent, bliver vestene testet ofte, for altid at opretholde kvaliteten.

Alle materialer i de skudsikre veste er godkendt.

Protectiongroup.dk’s skudsikker veste er godkendt af NIJ (National Institute of Justice) Dvs. At alle de skudsikker veste, som bliver solgt  er godkendt og certificeret til NIJ standarden. Dette betyder for dig, at din skudsikker vest er lavet efter alle reglementerne og du vil altid have en pålidelig skudsikker vest, når du handler hos Protection Group Danmark.

Alle veste er lavet til at have indenunder tøj, om du vælger en skudsikker eller stiksikker vest, er de designet til, at du kan skjule den under en jakke eller trøje.

Når du køber en skudsikker vest vil der være angivet, hvilket beskyttelsesniveau den har, og hvad den ikke beskytter imod da det kræves for, at ens skudsikker vest bliver godkendt af NIJ.

Skudsikker vest i Kevlar

En skudsikker vest kan produceres i mange forskellige materialer, fra maaange forskellige producenter. De kommer og går, og nogle materialer er godkendt i en periode, indtil de bliver taget af markedet igen pågrund af sikkerhedsfejl i materialet. Et materiale som Kevlar, blev opfundet i 1965, og siden da har det været i brug i skudsikker veste. Kevlar er et stærkt og troværdigt materiale, og bliver brugt i hele verden, som et af de eneste skudsikre materialer.

Kevlar selv, hævder at deres kevlar har en levetid der er uendelig, så længe man opbevarer og passer ordenligt på sin skudsikre vest. Den eneste måde kevlar kan nedbrydes på, er hvis det bliver udsat for ekstrem varme eller direkte sollys.

Hos Protection Group Danmark bliver alle skudsikker veste opbevaret tørt og et flat sted, så man undgår at fibrene bliver bukket og uden nogen form for sollys, så din skudsikker vest er ligesom da den forlod fabrikken.

 

Der er 2 forskellige skudsikre veste hos Protection Group Danmark. En skudsikker vest, og en skudsikker og stiksikker vest

Skudsikker og stiksikker vest

 

Forskellene på vestene ligger i opbygningen af materialet

– Den skudsikre NIJ IIIA vest, er lavet i et aramid fra Twaron, som er letvægtigt, fleksibelt og utroligt stærkt imod skud.
Denne vest har en tykkelse på ca. 10 mm, vejer fra 2,0-3,1 kg (S-XXXL) og stopper til og med en .357 SIG og .44 Magnum

– Den skudsikre og stiksikre vest i NIJ IIIA + NIJ 1 (Stiksikker) er lavet i UHMWPE fra egen fabrikant. Denne vest er lidt stivere end vores skudsikre vest, men giver til gængæld også beskyttelse imod knive. Det er selve de stiksikre paneler i denne version, der gør at den blive mere stiv i det, da de er limet sammen.
Denne vest er ca. 8 mm tyk, vejer fra 2,4-3,2 kg og beskytter til og med en .44 magnum + stik der har en kraft på 36 joules.

Så det er helt op til dig, om du vil have en tynd og let vest, eller en lidt tungere og tykkere vest. Du skal selvfølgelig vælge din vest ud fra hvilke trusler du normalt tror du vil kunne blive udsat for. Til arbejde hvor du skal bevæge dig meget, bukke dig, sætte dig op og ned anbefales det, at du tager en NIJ IIIA vest, da den er utrolig let og samtidig giver god beskyttelse. Til dørmandsarbejde er en NIJ IIIA + NIJ 1 vest god, da man ikke skal bevæge sig på samme måde, og derfor vil den ikke kunne komme til gene. Ydermere giver den rigeligt med beskyttelse, både imod knive og pistolskud.